Musikeren (DK)
November 1999, page 60:
The Double Trolley

En gang imellem støder man på et produkt, som får én til at tænke: "Hvorfor er der dog ingen, der har fundet på dét før?". Et sådant produkt er The Double Trolley. The Double Trolley, som er helt igennem dansk produceret, er en kombineret vogn og stol, hovedsageligt beregnet til (kontra-) bassister. Som det fremgår af billedet, bruger man vognen til transport af bassen, og når man er fremme på scenen, kan man på en meget snild måde omdanne vognen til en stol. Marc Grue, der er manden bag opfindelsen, fortæller, at vognen har været over 5 år under vejs, og at det har taget mange og lange nætters arbejde at nå frem til det flotte resultat.

Marc Grue er selv freelance bassist, og det var som sådan han i '94 opdagede, at der ikke var produkter på markedet, der kunne dække hans behov for på én gang at have en god vogn til bassen og en god stol at sidde på. Der findes mange løsninger til transport af basser, og mange stole-løsninger, men ingen kombineret. Som vogn er The Double Trolley skræddersyet til langt de fleste typer basser, idet den kan tilpasses de mest gænse størrelser. Vognen har oppustlige dæk, der effektivt tager af for stød, og der er ingen skarpe hjørner eller andet, der kan skade bassen under transport.

Som stol er den konstrueret så brugeren selv kan vælge siddehøjde fra 60-92 cm og vinkel fra 0-7 gr., og sædet er et tykt lag rimeligt fast skum med ægte læder. Der er ikke noget, der rasler eller knirker på stolen, så den kan bruges også i forbindelse med studieindspilning, og Teknologisk Institut har været inde over for at garantere holdbarheden. Foreløbigt har interessen for The Double Trolley været stor, og flere kendte bassister har givet positive reaktioner.

Niels-Henning Ørsted Pedersen udtaler: "Basvognen er et genialt tiltag. Den løser på en gang bassisters to største problemer. Den letter transporten og leverer samtidig den bedste basstol, jeg har siddet på.", og med sådan en udtalelse i ryggen kan produktet dårligt få en bedre start. Prisen er kr. 4.400,- inkl. moms og forsendelse. Info på tlf. 3296 2019 eller på internettet på: www.doublebass.info.
Niels-Henning Ørsted
Pedersen sammen med skaberen af The Double Trolley, Marc Grue. I midten er
bassen spændt fast til - køretur.

Press reviews


Double BassistMusikeren
Musikken
Bastidende

© Marc Grue/Double Design, 1998-2006, Patented